Sorgens bleka ansikte

0

Att vara i sorg är ganska så energikrävande. Att gå vidare är ju inte alltid så lätt. Tankarna som kommer när man minst anar det, sköljer över en som en våg. Igår var jag på begravning, det var en tung dag. Nu var jag inte närmast anhörig men sorgen finns där ändå. Ibland brukar jag trösta mig med att jag ändå har någon form av kontakt på andra sidan. Igår bjöd jag in änglarna för att mildra den tunga stunden i kyrkan, och det lättade av lite. Trött landade jag hemma och bara landade i min gubbes famn. Så ta hand om er alla där ute och när det blir tungt i er sorg så be änglarna om hjälp att lätta på den där vågen, be dem visa er hoppet och låt dem omfamna er. 

💚💓💚

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke