Vill du ha en förändring kring din hälsa? Se hit

0

Den vänstra bilden är jag på min 30 års dag, den andra bilden är tagen idag när jag är 39 år. 

Jag lovade ju igår att jag skulle dela med mig av min frukost, den som faktiskt har förändrat mitt liv och som gjorde att igår sprang jag 5 km på 30 min utan att få ont i mina höfter. Jag vill dela med mig, för jag vill att fler ska må bra och ta hand om både kropp och knopp eller knopp och kropp💓

Men först ska ni få höra min historia.

Jag har alltid varit hyfsat normalviktig under barndomen och i tonåren. i bäst form var jag när jag jobbade som grisskötare. Stark och smidig. 

Började sedan plugga o kilona smög sig på. 2006 fick jag mitt första barn och jag jobbade på kontor och det blev en hel del resor, lägg därtill en skilsmässa och flytt, inga orsaker bara saker som gjorde att jag kanske inte prioriterade mig själv fullt ut. 

När min dotter i våras påpekade (hon har nu hunnit bli 11 år) att mamma ”du och dina volanger” och mamma ”man får mer energi” av att träna insåg jag att det var dags att göra något åt vikten. Dessutom hade jag ganska ont i mina höfter. Jag hade gjort några halvdana försök med lchf och 5:2 varit med i Viktväktarna men inget har riktigt funkat. Med svår foglossning med min andra dotter så har rörelse varit svårt för mig. När jag börjat träna har jag antingen blivit sjuk eller skadat mig, bröt ju armbågen förra året. Ja orsakerna har varit många. Denna gången tänkte jag att jäklar nu får det vara nog. Jag sökte upp en pt här i stan som hjälpte mig med kosten men också med träningen och vet ni vad, det har funkat. 5 månader sen jag startade och det som gjort störst skillnad för mig har varit frukosten. Jag åt tidigare inte någon stor frukost om ens någon, förutom på helgen då allt kunde stå på bordet. Konstant sug på kvällarna, trött och energilös på eftermiddagarna. Nu är jag piggare, har ett sug efter att träna och inget sug på kvällarna. Till på köpet har jag nu gått ner 12 kg och mina höfter känns totalt annorlunda. 

Min frukost består av en shake/smoothie  som man blandar med valfri mjölk (vanlig el växtbaserad). Den går fort när man ska iväg till skola/förskola/jobb det är en av de största fördelarna, dessutom håller den mig mätt 😍

Vill du bli piggare? Starkare? Och minska några kilo? 

Nu har du chansen. jag har ett erbjudande till 10 st av er (först till kvarn) prova min frukost under 6 dagar gratis, det jag kräver i motprestation är att jag får följa upp er och ni får delge mig hur ni mår under dessa 6 dagar. Om ni är intresserade så skicka mig ett mail på info@claravoyance.se 

Hoppas att just du tar chansen 😍

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke