Sista helgen på semestern och på måndag kör vi jobb

0

Så var det helg och lördag, solen lyser med sin frånvaro så det blir nog bara en sådandär mysdag. Min stora tjej ska ha kompis några timmar i EM, så då får väl jag och lillan hitta på något. Blir kanske lite friidrott på tv med, ingen sport som lockar mig men kul att titta på.

På måndag kör jag igång efter fyra veckors semester, det ska bli skönt. Träffa massor med härliga människor och höra deras historier och berättelser. Fantastiskt, jag längtar 💚. 

Om man nu ska reflektera över semestern så har den innehållit en del grill och husvagnsåkning. En hel del med goda vanor, som en bra frukost (kommer inlägg om den imorgon så håll utkik) träning och bra med sömn. Med bra sömn menar jag inte sovit hela dagarna och länge utan jag har vaknat utvilad, och det är så skönt. Har träffat min familj en hel del, och det var extra kul att träffa min syster som bor i Glastonbury. Vi brukar köra video över messenger men roligt att träffas live också. 

Så med andra ord är jag utvilad och taggad som tusan att köra igång att jobba igen. Hur känner ni inför hösten? 

Varm kram 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke