Tripp till Falkenberg och änglareadings stod på schemat idag. 

0

Dagen började med en tripp till Falkenberg. Min gubbes bil gick sönder igår så igår fick jag ägna dagen åt att hämta husvagnen och honom, då det börjat lysa lampor på bilen. Ibland blir inte dagarna som man tänkt sig, det som var lite ”roligt” var att min yngsta dotter troligtvis attraherat det hela. Min äldsta dotter kom från sin pappa, då hon är hos mig bor vi i lägenheten i stan och när hon är hos sin pappa bor vi mest hos min yngsta dotters pappa och mina bonusbarn. Lite komplicerat men så funkar det för oss. I vilket fall som helst så sa våran lilla tjej att hon ville att alla skulle vara tillsammans, hela hennes familj dvs mamma, pappa och alla syskon, och det var ju så det blev. Jag och lillan åkte och hämtade hennes pappa som stannat en extra dag i husvagnen för att umgås lite extra med sin syster. Storebror fick hämta min äldsta tjej som var kvar i stan och den äldsta bonusdottern kom hem från sitt jobb, vilket är lite ovanligt då hon gärna vill hänga med sina kompisar. Så efter en krångeldag så slutade det med att hela familjen var samlad och så grillade vi tillsammans igårkväll. Riktigt bra slut trots allt extra med bilen. Idag blev det en tripp ner till Falkenberg för att hämta hem den lagade bilen, och efter det väntade änglareadings. Både live, via messenger och via mail. Så kul för änglarna bara älskar att komma igenom och ge budskap och tips och råd på vägen för de inblandade. Är ni nyfikna så är det bara att höra av sig, jag ger änglareadings på messenger (video/live) eller via mail eller i vår lokal på plats i Borås. Sen får ni gärna följa mig på instagram Claravoyance78 heter jag där, och jag följer er gärna tillbaka 😍 Hoppas att ni haft en lika bra dag som jag haft

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke