Vilken helg och vilken start på veckan! 

0

Vilket intresse det var för änglareadingen, det värmer mitt hjärta ska ni veta och det värmer även änglarnas, då de så gärna vill förmedla sig till oss och underlätta våra liv. Stort tack till alla er som ville vara med. Jag har nu skickat mail till de som jag drogs till. Fem stycken blev det denna gång. Detta var riktigt roligt så håll utkik här på bloggen, det kommer mer give aways, det är riktigt roligt att ge och glädja andra.

Idag var jag på ett möte på morgonen och mina fina föräldrar tog sig tid att passa lillan, helt underbart och nu har de precis åkt hem, men först hade jag fixat lite lunch.  Det var riktigt mysigt att sitta ner och bara prata en vanlig måndag. 

Nu i eftermiddag blir det tvätt då jag ska tvätta allt från i helgen. Cyklade ju varbergs sommargiro, jättekul evenemang men oj vad trött jag blev mentalt. Det var regn och motvind hela vägen, och eftersom jag inte cyklat banan innan kände jag ju inte till,var jag var eller hur långt jag hade kvar. Satte inte på Runkeeper. Stort misstag av mig kan jag säga. Jag vill gärna veta hur mycket jag har kvar till nästa kontroll och till mål. Så det jag lärde mig var att till nästa gång ska jag ha åtminstone en klocka och studera banprofilen lite mer noggrant. Igår blev jag barnledig några timmar så åkte förbi gkås på vägen hem. Blev lite barnkläder till lillan och proteinbröd till mig. Men jag glömde en del då det var så mycket folk. Ja ja så långt är det ju inte dit så kan ju åka dit snart igen. 

Ikväll kommer min stora tjej, och innan dess ska jag tvätta och träna. Är ju riktigt sugen på det sistnämnda så får riva av ett hemmapass 😀hoppas at ni får en bra eftermiddag och kväll 💚💚💚

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke