Landat hemma, äntligen!

1

Gött att vara på semester men lika skönt att komma hem och åter till rutiner med barnen. Vår 4 åring fixar inte riktigt detta med rutiner, lite för stor för att sova middag, men ändå somnar hon när vi åker bil och då är det ju kört på kvällen, och sen kör hon en hela registret med grinighet på kvällen. Det positiva är att få tänka att jag får träna tålamodet och att det är ju ändå semester och så får oxå träna på avledningsmanövrar. Så kan man sammanfatta vår semester på resande fot. 

Först åkte vi husvagn runt Vättern och vi fick cyklat, tränat och grillat en del. Även ett dopp hanns med. När vi landade i fredags var det bara att städa ur husvagnen och sen fixa doppresent och på kvällen kom min stora tjej hem från Kiruna. I lördags morse satte vi oss i bilen och åkte upp till Stockholm för att vara med på barndop för lilla Anna Pahandi, jag fick äran att filma. Efter dopet hade värdparet fixat en väldigt fin mottagning, jag träffade mina syskon och mina kusiner. Eftersom min syster bor i England och Glastonbury så ses vi ju inte så ofta men nu får jag nog allt ta mig i kragen och åka dit. Kolla gärna in min systers blogg (med andlig/spirituell toutch om livet i glastonbury) som du hittar här: Cat Larssons blogg

En bra semester och nu drömmer jag mig bort till ngr dagar i Glastonbury. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke