Finns kvalitetstid? 

0

Ibland hör man/vi/jag uttrycket kvalitetstid. Vad är den där tiden egentligen och behöver den vara kort. Själva uttrycket låter liksom effektivt, som om något man måste skynda sig att göra för att sedan återgå till något annat som då inte är … kvalitetstid, utan kanske kvantitetstid. Vad är då kvantitetstid, är det alla våra måsten som vi stuvar om, och som vi skyndar oss att utföra för att sedan göra… vaddå? 

Detta kanske låter flummigt men det kan vara nog så vilsamt att göra kvantitetstid till kvalitetstid (om man nu använder sig av den definition som jag skrev ovan) så nästa gång du hastar dig igenom något mindre kul, tillåt dig att känna glädjen i det, jag lovar att det kommer kännas roligare, och då, just då har du skapat dig kvalitetstid, ur din kvantitetstid. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke