Semesterfeeling

0

Semester, ett uttjatat ord något man längtar efter hela året eller? För min del är det inte så, semester är inte så viktigt för mig, men det är helt klart ganska gött att köra på i ett shysst tempo.

När jag var liten hade vi aldrig semester, vi åkte aldrig någonstans, på sin höjd en dagstur till Visingsö eller Ven och cyklade, det var så långt man kom på semestern på en dag, eller kanske till Liseberg en kväll. Mina föräldrar hade gård med grisar och det var ju inte gratis att ta in hjälp/avbytare. Jag har aldrig riktigt lidit av det. Men jag har förstått att för gemene man är semester viktigt. Det jag eftersträvar är att inte känna att semester behövs att jag är nöjd med livet som det är här och nu. Självklart är det mysigt att ta dagen som den kommer, för mig var det en dag på Falsterbo horseshow med en kollega/god vän. Det ger mig glädje i vardagen. Självklart är det mysigt att åka iväg med familjen men det är lätt att det blir förväntningar på vad som man ”ska göra”. I år åkte vi iväg med husvagnen en sväng runt Vättern med absolut noll förväntningar. (Kanske lättare med en treåring än med äldre barn) hittills har det funkat bra, det har blivit lite kallt bad i sjö, grill och så en del lekplatsbesök men överlag ganska ”låg” nivå. Skönt tycker jag, inga förväntningar är det bästa med semestern, det har jag lärt mig i år. Hoppas att ni haft en mysig semester om ni haft/har semester. Vad är den bästa semestern enligt dig? Kommentera gärna 😍kram 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke