Fredag bästa dagen, eller?

0

Vilken vecka, denna vecka har bestått av en del resor i jobbet, nämligen till vackra Torsby och träff med underbara människor. Men också en del träning. Jo så är det, min kropp visar mig att den behöver det, när kosten funkar och kroppen har den näring den behöver så vill den röra på sig och det är en så skön känsla. Har nog gått ner 9 kg sen jag startade min resa i mitten på mars. Inga konstigheter, bara ren näring och rörelse. Äntligen är jag i fas med min kropp. Ok det kräver lite planering och det mina vänner är inte helt lätt att hitta bra mat längst med vägarna, men det går och jag har alltid min backup plan. Så skönt! Innan var fredagen alltid en extra härlig dag för då fick jag vila, nu är alla dagar bra för jag behöver inte vila för min kropp är i balans.  Så med andra ord så har jag hittat balansen, och orkeslösa dagar är inte lika många som de var tidigare! Clara fredag

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke