3 tips för att rensa sig energimässigt.

1

Jag är nog inte ensam om att fördöma alla dessa terrordåd som sker runt om i världen och som mer eller mindre sker månatligt i Europa. Det är helt enkelt fruktansvärt och mina tankar går till de döda och skadade och deras anhöriga. Samtidigt är det viktigt att vi alla försöker Att ändra våra tankar till mer positiva och kärleksfulla tankar både om oss själva och andra. I tider som dessa är det än viktigare med den personliga energirensningen. Brukar du rensa dig energimässigt? Att rensa sig från sånt som inte är ditt blir än viktigare. 

När jag rensar mig själv brukar jag göra det som en liten ritual och egentligen handlar det bara om att sätta sin intention. 

Här kommer 3 tips 

💚 när du står i duschen sätter du intentionen att allt vatten sköljer bort den “energin” som inte är din. Känn hur allt följer med ut till moder jord, och känn hur du blir lättare. När du är färdig tackar du moder jord. 

💚 salviarökelse, bra universallösning, du rensar ditt hem och dig själv med rökelsen, du ber ärkeängeln Mikael om hjälp. Om dina anhöriga tycker att det luktar illa, vädra efteråt och låt det strömma in fräsch luft. 

💚 när du träffar människor som du antingen ger lite för mycket energi, eller du tar för mycket energi ifrån, säg till dig själv I Love you but I cut My cords. Det betyder ungefär jag älskar dig men jag kapar nu energibanden. 

Den sista punkten skulle jag nästan säga är den viktigaste. Det är viktigt att varken ge bort eller ta energi från någon annan, utan stå stadig i sin egen energi och ta ansvar för att fylla på den. Detta sker ofta genom att göra något som är roligt. Så det sista tipset idag blir, ha kul och “cut your cords” 😍

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke