Att unna andra framgång

0

Har du tänkt på det, att när det går riktigt bra för dig, kan det efter ett tag komma gliringar, det kan finnas en känsla av att andra vill se dig misslyckas, eller kanske plocka ner dig ett pinnhål eller två på den där osynliga trappan. Lova mig då en sak! Eller kanske än hellre lova Dig själv En sak, gå inte på den lätta. Ingen annan kan tala om för dig vad du inte klarar eller vad du ska göra. Tillåt dem inte att ens komma åt dig på det viset. Lufta med en god vän och gå sedan vidare. Acceptera att det är så vissa personer är och ge dem inte av din energi, det är liksom inte ens värt det. Du är den som bygger ditt liv, du kan välja hur du ser på dig själv och hur du ser på andra. Kom ihåg att du har ett val. Välj det som är gynnsamt och minimera det som får dig att tappa fokus. För när du bestämt vad ditt fokus är, så kom ihåg, du kommer lyckas. Och när någon i din omgivning gör/upplever något bra, dela deras glädje, ge personen en klapp på axeln och säg ngt uppmuntrande eller bara le och känn glädjen när någon annan lyckas. För positivitet smittar och vi vill väl alla leva i en mer positiv värld! 😍

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke