Paus

0

Ja det blev en paus här. Mycket har hänt sen sist, min sambo/särbo har fyllt 50, jag har varit på konferens med jobbet och min stora tjej har haft en drös med aktiviteter. Tiden emellan har jag prioriterat att träna och det mina vänner är så himla skönt. Jag har kommit en bit på min väg till ett hälsosammare jag och det har gått riktigt bra. Jag lovar att ni kommer få se resultaten när jag är klar.

I föregår kände jag dock av halsen och sen började näsan rinna och huvudet värka, så nu har jag brottats med febertoppar och lerkänsla i huvudet i några dagar så nu får det bli ytterligare en dag under täcket. Ja ja jag har ju klarat mig hyfsat, trots små barn så nu var det väl helt enkelt min tur. 

Idag blir det alltså en lugn dag med ingefärste. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke