Vilken helg! Änglarna närvarande 😍

0

I helgen har det varit fokus på änglarna. Igår hade jag och några kollegor en dag med meditationer, änglar, healing och tidigare liv. Jag körde budskap till publiken. Det är så häftigt när änglarna bara förmedlar det ena efter det andra. För de gör de, sen förstår vi kanske inte allt på en gång men det kommer senare. Däremot så gillar inte änglarna när vi sätter oss på röven och frånsäger oss ansvare från att göra. De så att säga filar kanterna åt oss, eller som vi hästfolk brukar säga, krattar manegen 😉. 


Vi hade en fantastisk dag och avslutade den med härlig globalyoga. Underbart! 

Idag var det dags för en morgon promenad, när jag tog mina träningstights ur garderoben och drog på mig dem fick jag se en fjäder. Detta var ett tecken för mig att änglarna ville visa sig att de finns runt mig, likväl som de finns runt dig, och de kändes som de var glada att få förmedla budskap som kan hjälpa oss i vår vardag. 

En lyckad helg med andra ord! 

Helgen har nu avslutats med att jag var på min dotters karate och kollade när hon tränade. Hon har utvecklats rejält och hon har talang. Kul tycker jag 😍

Efter vi kom hem drog jag lite intervaller, gött och ja helt ok tid. Tänkte extra noga på tekniken så imorgon får jag nog rejäl träningsvärk. En toppenhelg helt enkelt! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke