Vad händer med din omgivning när du ändrar dig! 

1

Visst är det fantastiskt, du har hört de där gliringarna ett tag inte tagit tag i problemet, o när du väl tar tag i det så tar gliringarna sig ett annat uttryck. Just det, DET kan vara jobbigt för din omgivning att du förändras, för vad händer då med din omgivning och deras syn på dig? Spännande reflektion, tycker jag.

 Det enda är att stå i sin sanning och Att hitta sin inre kärna och hålla fast vid den. Detta blir drivkraften men också  en möjlighet att stå stadig i sig själv att vara centrerad. 

Vad får dig i gungning? Vad triggar dig? Jag vet vad jag går igång på och vad som får min värld att gunga. Tyvärr är jag lite för mycket lösningsfokuserad så jag försöker finna en praktisk lösning, helst så fort som möjligt och helst ensam, ingen ska minsann…. ja ja det är så jag funkar.

Dit jag vill komma är att vi alla har våra issues, vad vi går igång på, vad som triggar våra beteende. Vilka mönster som man bär med sig.

Allt detta sammantaget gör att ju stadigare du står i dig själv ju svårare blir du att rubba för din omgivning, eller kanske rättare sagt inte utan en rejäl argumentation från din motpart och då kräver det ju faktiskt att din motpart tar sig den tiden och ger av sin energi också. Det blir alltså ytterligare en “tankeresa” och har du tur får du ett förtroligt samtal, har du otur ja då blir det platt fall men du står i allafall stadig och centrerad idig själv. 

Ett sätt som hjälpt mig att hitta min kärna och sanning är, meditera regelbundet och hitta stunder av egentid. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke