Du klarar mer än du tror!

0

När man jobbar med sig själv lär man sig oxå en del om sig själv. Man eller läs jag har en bild av hur jag är som person och hur mycket man/jag klarar av. Låter det invecklat? Kanske,men hade ett litet snack med en person som sa att inom träning tror man själv att man klarar 30 Procent av sin kapaciter, har man en tränare tror denna runt 50 procent och gör man lumpen så tror befälet att man klarar 70 procent men kanske tom kräver 90 procent… den där tanken är ganska häftig, för vad är det då som gör att vi har den uppfattningen om oss själva? Var har vi fått den ifrån och vad händer med dig som människa när du blir utmanad i något. Ger du upp eller fortsätter du kämpa? Har du en bra tränare som hjälper dig klarar du dig helt klart längre, gäller alltså att ha ett positivt mindset. Spännande det där tycker jag för detta handlar ju inte bara om fysiska utmaningar utan också psykiska. Ja kul är det i allafall att bli utmanad om än jobbigt medan det pågår. En vis tränare ger också tid för reflektion och återhämtning, så om du puschar dig själv el ngn annan, var den vise tränaren.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke