Att ha en plan eller skaffa en! 

0

Detta med plan och prioriteringar, hur är det egentligen? Jag är en vän av listor och sedan bocka av. Såklart är det lättare eller svårare beroende på vad det handlar om. 

Fick en uppgift som innebär att jag måste planera om lite i mitt liv, och kanske inte bara i mitt utan andras liv kommer också att bli påverkade. Det gäller ju där att våga be om hjälp.

I mitt fall handlar det om en pw 3 gånger i veckan +30 min intervallträning. Hela min kropp skrek bara NEJ först då som sagt det krävs lite när man som jag bor på två ställen och med barn som ska skjutsas hit och dit, samt en del resor i jobbet som i allafall gör att jag känner mig sliten ibland. Nu när jag lagt om kosten så känner jag mig iofs mycket piggare och jag sover bättre så då kanske det funkar bättre nu med denna utmaning. Samtidigt vet jag att om jag bara planerar så kommer jag få till de tre passen. För egentligen handlar allt om prioriteringar och planering. 

Detta med kosten har också tvingat mig att planera och ja det funkar faktiskt. 

Så när det tar emot är mitt tips att backa bandet, andas och så planera och prioritera. Att låta livet hända är bra och spontana grejer är bra, men det är ju bra med lite struktur också. Nu har jag ju kört ett tag och jag ser och känner resultat och jag vet att min kropp klarar mer än jag tror, nu ska bara känslan till. Tror faktiskt att det sitter en hel del rädsla kvar i att gå sönder i kroppen. Foglossningen och kryckor i tre månader och oceaner av rehabträning och en bruten armbåge tog nog mer på psyket än vad jag trodde. Så nu har jag ju värsta chansen att jobba igenom det och börja tro på min kropp igen och vad den klarar.  

För hur var det nu Clara klarar allt  och om inget funkar kan man ju alltid köra med denna andning 😉

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke