Idag ska vi prata intention och hur sätta rutin för den.

0

Ja intentionen, hur är det egentligen med den, följer den med dig dagligdags eller tappar du bort den liksom jag ibland?

Vi människor är ju ganska roliga, eller i allafall jag 😉när det kommer till detta. Att sätta en intention kan både vara lätt och svårt beroende på situation, det svåra är att upprätthålla den. Och för oss som kanske gillar att sätta igång saker kan ju just detta med kontinuitet vara lite jobbigt. 

Vi glömmer för vi är ju redan på väg… Det vi kan kan lära oss är att skapa rutiner. Det är faktiskt ganska bra. För många år sedan var jag tillsammans med en rutinmänniska, för mig kanske det var lite väl överkurs men det jag lärde mig var, att lite rutiner kan ju vara bra.

Men hur är det då med intentionen, enligt ordboken så står det så här:

💚avsikt, syfte eller plan; anledningen till att en person eller organisation väljer att utföra en handling, ofta det som utövaren hoppas att handlingen skall resultera i; svaret på frågan varför utövaren väljer att utföra handlingen

Man sätter alltså  intentionen för sig själv för att sedan upprepa den och på så sätt har man den som en röd tråd genom livet eller under en viss period. 

Just nu har jag intentionen tala är silver tiga är guld, och lite nytta har den nog gjort om än inte fullt ut, men snart så 😉. 

Detta är ju som sagt en träning, och det gäller att hitta rutiner för sin intention, för det viktiga är att du upprepar den för dig själv så handlingen hänger med. Annars är du fort tillbaka i gamla hjulspår och mönster. 

Stort lycka till på er väg mot intentionernas fantastiska värld. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke