En sak du kan göra för att få en bättre dag! 

2

Nu blev du nyfiken va? För vem vill inte få en bättre dag? Du kanske redan gör det? Men skillnaden nu är att du ska göra det medvetet, eller kanske till och med bjuda in tillfället att göra det? Vad är det då? Jo interagera med för dig helt okända människor? Dessutom ska du göra det i det lilla, riktigt lilla. 

Och vad är det då du ska göra? 

Jo det är att göra gott åt andra människor. 

Det kan vara att le åt en främling när du möter de på stan eller i affären. Har du tänkt på så många det är som stirrar ner i gatan, eller på sina mobiler? Jag gör det med, men nu ska vi träna lite 😉.hugg tillfällena när de kommer bara och så gör! 

Två exempel

Häromdagen var jag på stan en sväng, ett par stod vid parkeringsautomaten och såg allmänt förvirrade ut, jag hjälpte dem, de blev så glada och jag med. En riktig interagera med andramoment. Igår var jag i affären och en man hade inte två kronor till en påse, jag hade en tvåkrona och betalade för hans påse, han ville först inte (vi är ju väldigt rädda i det här landet för att ta emot hjälp) och det blev också ett sådant där tillfälle. Han blev glad och jag än gladare. 

Ja ni fattar, det handlar om de där små sakerna som bygger en bättre värld. Som gör att fler människor blir sedda, bekräftade och glada.

Så dagens uppdrag till er gör något medvetet gott för någon annan idag, känn in känslan och ta med den i ert hjärta.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Precis som du säger vissa människor har svårt att släppa in Ett exempel när man är ute på promis hälsar den man träffar dom bara tittar på dej men inget svar ser ut som dom tänker känner jag dej Men tycker att när någon hälsar oavsett om jag känner dom ett hej kostar inte så mycket Men detta gäller ju förstås lite osäkerhet kram vi får fortsätta med våran lnnställning ha det bra 🙏❤️

Lämna en tanke