Yoga med barn? 

2

Var ju ett tag sen jag yogade ordentligt då min arm inte varit 100 procent ok. Men när röntgen var normal och det troligtvis är rörligheten som spökar provade jag lite lätt. Och nu är jag fast, armen känns ju men det är bara att gilla läget och träna på. 

Hittade en yinyoga app som jag laddade ner och så körde jag ett pass här hemma, eller rättare sagt det har blivit några under veckan. Så skönt att vara igång. Yoga är ju fantastiskt för man gör ju den i sin egen takt och de motstånd man kan möta på är bara att bemöta. Underbart att ligga i babypose i fem minuter och bara vara, fast kroppen och sinnet har sina invändningar. Min lilla tjej leah kom och gjorde mig sällskap på mattan. Fast hon tyckte vi kunde byta yogaposition lite oftare. Så är det ju med barnyoga de har ju ett annat tempo om än att man kan utmana dem i att stanna lite längre och känna sin kropp.

På tisdag kväll blir det yinyoga med Anette på hariprimyoga här i Borås. Hon håller till på min ”gamla” yogastudio där jag höll barnyogaklasser innan min skada. Underbart ska det bli och jag ser så mycket fram mot detta, att hänga i en yogastudio med likasinnade.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Oh det låter så härligt yoga med barn och kan verkligen förstå att det är ett annat tempo. Jag skulle gärna vilja önska ett inlägg om dina favorit positioner. Inget tvång det skulle bara vara kul att läsa lite mer om just din yoga.

    • Absolut, bra idé. Innan jag skadade armen så var det nog alla positionerna i solhälsningen, just för att flödet är så härligt i den, medan just nu är det nog baby pose. Om du yogar vilken är din favoritposition? hoppas att du får en härlig dag

Lämna en tanke