Stora barn, lyxfredag

0

Idag fixade 10 åringen (snart 11) kvällis och inte vilken kvällis som helst utan tacos. Så glad och stolt, hon har under de senaste veckorna börjat hänga i köket. Främst har hon haft fokus på att baka och både muffins och sockerkaka har det blivit och ikväll så blev det tacos. Hon stod där ute i köket och fixade alldeles själv (mamma fick ju inte vara med) Hon städade till och med efteråt!!!! Och alla tillbehören hade hon skurit och lagt upp snyggt i skålar. Wow liksom, äntligen börjar lite tjat och uppfostran visa sig 😍

Den lilla tjejen skulle duscha idag också det själv, tom håret skulle hon skölja ur och hon gjorde det med bravur. Tänk nu är de inte så små längre och för var dag tar de ett steg närmre självständigheten som ändå är så viktig. 

Ja helt klart ett skrytinlägg om mina fantastiska barn💓.

I övrigt så har jag känt mig lite låg idag så gött att slippa laga mat, förkylning på ingång känns det som så det blir vila i helgen i så stor utsträckning som möjligt. 

Ha det fint alla ni där ute 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke