5 tips för att känna in andra sidan och högre energier

2

För att lättare kunna känna in energier och andra sidan så behöver vi träna. Träna på att vara i nuet och verkligen känna vad som finns där egentligen.

Tips nummer 1 är helt klart att lära sig att meditera, simple as that, eller? det kan faktiskt vara en utmaning i sig om man är en rastlös själ som har tusen saker som man tänker på. Ge dig själv en ärlig chans och nöj dig med det lilla, att sitta i flera timmar eller kanske bara 10 minuter kan vara en ganska stor utamning ändå, så var snäll mot dig själv. Det finns massor med bra meditationer på youtube som man kan följa eller så kan man följa sina andetag. Man kan också meditera genom att röra på sig och fokusera på sin andning och kropp, stäng av ditt huvud så sinnet blir tomt. Observera att en tanke kommer men ta inte in den.

Tips nummer 2 handlar om bön, och du behöver absolut inte vara kristen för att be. Det kan vi alla göra. Be universum att visa dig nästa steg eller så ber du änglarna att de ska vara med dig och hjälpa dig att öppna upp för att de visar dig din väg.

Tips nummer 3 är att skaffa dig en bok så du kan skriva ner dina framsteg eller varför inte i den digitaliserade tidsålder som vi lever i anteckna i din mobil eller spela in ett röstmeddelande till dig själv i din telefonen. Krångla inte till det gör det som känns bra.

Tips nummer 4 handlar om att umgås med likasinnade, kan vara både på nätet och i verkliga livet. Var bara klar över att du följer dig egna övertygelse och att du känner efter vad som är rätt för dig. Inom det andliga finns det lika mycket olika synsätt som det gör inom andra delar i livet och de människor som du umgås med där, jmf med mat, alla har ju en åsikt minst om vad som är bäst, mindre bäst, bra, mindre bra och så vidare så stå stadig i dig själv men diskutera gärna.

Tips nummer 5 är helt enkel att spendera tid i naturen (själv) här hittar du ofta energin och här kan du tanka så att du kan stå stadigt i dig själv när du möter andra. Du kan också meditera och så kan du ju skriva ner dina upplevelser. Så boka in en date med dig själv och naturen och njut av hur lugnt, skönt och läkande naturen faktiskt är.

sista tipset ooops blev visst ett sjätte tips men det är att tacka, tacka dig själv, de runt omkring naturen och glöm för all del inte att tacka energierna såsom änglarna eller andarna för det du fått till dig.

stort lycka till!

läkande natur

den läkande naturen

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke