Var tog denna veckan vägen? Ingen som vet

0

Har känt en viss tröghet denna vecka med mycket tankar. Det är nog inte bara jag, det har varit ganska mycket kaos, då vi befinner oss i en intensiv treårstrots eller var det treårsutveckling. Mycket gnissel med andra ord och det ska erkännas att jag haft nerräkning innan lämning på dagis ett flertal dagar i veckan. Inget roligt alls, men så kommer de där leendet och tjejen som helt plötsligt får för sig att duscha är kul, bara man får duscha själv! Det där sista är viktigt!!! 

Ja ja låt barnet duscha och vara nöjd. Lämnade dessutom bilen till verkstaden i fredags efter sopbilsincidenten. Idag har jag och tjejerna pysslat och spelat frostlotto och ätit världens godaste vårrullar som min svägerska skickade med hit igår. Så slapp jag laga mat(iallafall lunch) froststrumpor inhandlade med till den trotsande treåringen (då jag inte orkar med strumpkonflikter, snacka om curla, men just nu får jag välja mina strider för att orka). 

Nu låter det som jag har värsta barnen och hänger ut dem här, men jag kan slå vad om att om de hade en blogg skulle de nog också tycka att deras mamma var världens jobbigaste. Så jag hänger ut mig själv här också. 

Nu får vi försöka pyssla vidare utan gnissel, får se om det kan hålla i sig till nattningen. Det skulle vara guld värt. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke