Livets föränderliga tid

0

Ja vad är tid och hur mycket tid har vi? Och vad betyder tid när det verkligen gäller? 

Denna vecka har det varit ganska mycket tidsdiskussioner utifrån livettid! 

I måndags var det cancergalan, jag missade den då jag satt i bilen på väg hem från Karlstad. Oerhört många har sin tid utmätt, andra inte. Men det där kan ändras fort, en förkylning en kräksjuka eller influensa kan ställa till det rejält för många. För oss som är friska så överlever vi men de med nedsatt immunsystem kan ha det svårare. 

Igår insåg jag att mina föräldrar nog inte är så unga och fräscha som man gått och inbillat sig. Nu är ju de det egentligen men det där kan ändras fort. Igår var det min alltid så starke skogshuggarpappa som fick åka ambulans, då han “svimmat” av. Det är ju säkert inte så farligt men det är ändå den där “slap in the face” att det kan hända och att det kommer komma oftare när man blir äldre. 

Efter jag kom hem från Karlstad där vi faktiskt varit och halkkört med jobbet (vi kör ganska många mil i tjänsten) så fick jag den tragiska nyheten om två unga killar som blivit påkörda av en lastbil. Mina tankar går till deras anhöriga.

Under halkkörningen fick jag mig också ett antal aha upplevelser. 

Jo livet kan verkligen förändra sig på en sekund så idag fredag ber jag er att ta er tiden att fundera på vad som verkligen är viktigt och vad behöver du göra för att hitta den där friden i livet är det att ringa det där samtalet eller ta en fika med den där släktingen? Kramar till er alla!

Bad mitt i livet

Bad mitt i livet

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke