Tjoho första måndagen på det nya året

0

Jaha, nystarts energi älskar jag, förväntningarna och känslan att nu jäklar ska det hända något bra.

Dagens nystart blev lite jobb men uppblandat med tvättstugetid, för vem älskar inte nytvättade lakan. Efter en vecka i Sälen blir det ju både lakan och handukar.

Igår kändes det nästan som att det var vår i luften det lilla jag var ute… Tröttmössan var på sen nyårsafton, blev ju trots allt ngr glas vin(längesedan jag drack alkohol) men på nyår blev det vin till maten som också blev helt underbart god.

Det nya året började med andra ord bra och 2016 slutade ändå relativt bra.

Det som är mest spännande är ju att många av oss som är priviligierade att bo i Sverige,kan välja ganska mycket.

Vi kan idag bestämma att nu, Ska en förändring ske. Vi kan välja hur vi ska bete oss eller agera eller vara och det är ju det som är så häftigt. Intentionerna som jag skapade dagen innan nyår (har du inte gjort det är det inte försent, för det gäller ju att leva dem också eller hur? Och det har vi ju resten av livet till) så nu är det ju dags att handla och agera. Jag hade ju som intention tala är silver tiga är guld, så nu ska jag försöka mig på att göra ett konstverk, där jag broderar in min intention. Det blir då lättare att verkligen känna och agera i sin intention och sannolikheten att lyckas ökar markant när man agerar på sina intentioner. 

Så dagens tips blir således, ta vara på nystartsenergin sätt din intention och sist men inte minst agera på den!  

Och jag hoppas att du hade ett fantastiskt nyår, och om inte kom ihåg att idag kan du välja att skapa en riktigt bra dag! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke