Julledigt! Nu är jag tillbaka

0

Drog till fjällen med familjen över jul. Ett nytt sätt att fira jul, och det gick det med. 

Har åkt en del slalom men också tagit det lugnt. Vågade inte åka några längdskidor då jag kände av armbågen det lilla jag tryckte ifrån med armbågen vid slalomåkningen, så vågade inte chansa. Ganska konstigt hur psyket funkar. Kan sitta på en häst utan att vara rädd för att flyga av men att åka skidor gör att jag blir rädd. Gick hyfsat med slalomen om än att jag alltid var sist ner till liften. Barnen verkade nöjda de också och den minsta fick prova åka slalom hon med. Kul att se hur fort de lär sig. 

Hittat en nygammal meditation också, kört den en del innan och tycker det är så skönt med vägledda meditationer ibland och youtube är ju en guldgruva. Nu i jul blev det denna hjärtmeditation med Birkan Tore du hittar den här! 

Hjärtmeditation Av Birkan Tore. 
Förutom att meditera och ätit ganska mycket mat, så har vi ju åkt skidor. Bjussar på lite bilder på vår vackra natur. Hundfjället

Fantastiska färger och ljuset var magiskt! 

Fjället

Fjället

Isprinsessa

En isprinsessa i backen

Härligt att komma hit men lika skönt att komma hem. 

Hoppas ni haft det mysigt i veckan 😍

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke