Budskap inför helgen

0

Drog tre kort för er inför helgen

Änglakort

Kort 1


Helgen kommer handla mycket om relationer och framförallt hur du förhåller dig till det. Om du ger väldigt mycket ska du backa lite och låta den andra ge och om du tagit mer än du gett i veckan ska du ge mer än du får. Handlar om balans. Lyssna inte heller på skvaller när det kommer till relationer, och undvik och skapa drama pga skvallret.

Änglakort 2

Kort 2


Kort 2 handlar om att lyssna på vad som egentligen sägs. Vad finns där under ytan, hänger ihop med föregående kort, ställ dig frågan vad ev skvaller/drama egentligen handlar om.

Kort 3


Kort 3 handlar om hur du ser på dig själv. Du är rik!!! Du har så mycket med dig, kunskap, tankar, erfarenheter. Ta med dig den kunskapen och känn hur rik du egentligen är. Släpp pengarna för en stund och känn hur kroppen och själen njuter av allt överflöd du skapat på annat sätt än genom fysiska pengar. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke