När folk och fä säger hej från andra sidan 😍

2

Måste berätta om två häftiga upplevelser som jag hade i helgen och som jag är så tacksam för! 

Min lilla tjej fyller ju tre nästa vecka och därför grejade vi för det i helgen. Det var bak av lussebullar igen(de var ju så goda så vi fick baka nya 😂). 

Igår kväll röjde jag i en av garderoberna då jag var på jakt efter juldukarna. Ur föll en påse och i påsen låg det en mapp, i mappen låg det lite kuvert med foton. Kollade igenom kuverten mest för att jag var nyfiken…i ett av kuverten låg det foton på min kusins hundar, hon har hållt på med varghundar sen typ 70-talet. Grejen är den att jag aldrig riktigt umgåtts med min kusin, kanske pga åldersskillnaden så hur kort på hennes hundar kunde hamna i ett kuvert i min garderob är ett mysterium. Dessutom fyllde hon 65 år just igår, å då är ju frågan varför de just trillade ut ur garderoben igår? Jag tror att hundarna ville säga hej och skicka en hälsning och det är nog bara jag som är “tillräckligt flummig” för att kunna förmedla det till henne. Skickade kopior på hundarna till henne via fb igår och idag kommer hon få orginalkorten av min mamma, som inte heller fattade hur just de korten kunde hamna hos oss. Kan tilläggas att min moster och ingifta morbror finns på andra sidan så de är fysiskt omöjligt att de kunnat smuggla in korten här.

Och sen till grej nr 2

Min dotter fyller ju tre och igår skulle vi fira henne. Släkten kommer hit och hon är sjukt taggad. Vill byta kläder hela tiden till den fina prinsessklänningen och mer än gärna provsmaka tårtan. Jag försöker avleda henne lite och frågar vem som ska komma på kalaset och hon börjar rabbla namn. Till slut säger hon klockrent” och så kommer V!fast hon dricker inte kaffe “(v är de stora barnens mamma som gick bort 2010) jag frågade Leah om hon brukade vara på besök här i lägenheten och hon svarade ja, och pekade mot mitt skrivbord. (Har känt hennes närvaro men valt att inte gå in i den fullt ut) så jag frågade Leah om v även var ute hos Leahs pappa i huset och var, då pekade hon typ överallt. Efter det kom storasyster så vår pratstund försvann. Tycker det känns bra att V är här ibland och hjälper mig med barnen och annat som är tungt. 💓💚💓

Får väl se om leah berättar något mer! 

en änglahund säger hej 💓

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Åh! Vad fint att läsa om både hundarna och V =)
    Vackert med omtanke från våra nära o kära, oavsett om de har päls eller inte 😉 Kram

Lämna en tanke