Tecken hur funkar det? 

3

Har du någon gång känt att universum ger dig tecken och som puffar dig i olika riktningar, med kanske ett mål som slutdestination? Det har jag och det roliga är att det aldrig tar slut. 

Vad är tecken?

Tecken kan vara symboler eller nummer som visar sig så mycket i din omgivning att du inte kan missa dem. De finns där för att visa eller kanske lära dig något. Sen är det din uppgift att komma på hur och vad du ska göra med informationen som kommer då vi som vanligt har vår fria vilja och kan välja det som vi känner är rätt. 

Tecken kan också visa på saker vi behöver jobba lite extra med.

Exempel

var och träffade en schamankvinna för några månader sedan och hon pratade då om ormar och att jag skulle som tillåta mig själv att ömsa skinn. För att kunna växa är ormar som tvungna att göra det, men under tiden dom gör det är de extra sårbara. Efter det så har faktiskt lite ormar dykt upp, dels en ruskigt läskigt youtubeklipp om en ödla som blir jagad av ormar. Sen har jag drömt om ormar och för några nätter sedan drog jag ut den där ormen som ur min kropp. Den var inte speciellt stor men det var en cobra (brukar vara det) i vilket fall som helst så pågår nog ngn form av ömsaskinn period då jag känt mig lite låg på energi under hösten. Nog om detta tecken, fortsättning på ormtemat fortsätter. 

Sen har jag dragit lite kort för mig själv och de senaste gångerna har Epona dykt upp, hon är älvadrottning och drottning över hästarna och hon gillar också kristaller. Så just nu håller jag på att bearbeta vad just hon vill mig här och nu. Och som om det inte var nog läste jag precis en artikel om älvorna i mitt fb flöde.

Tecken finns, vi kan välja att ignorera dem men ofta blir de bara starkare och starkare så att vi till slut ska fatta. 

Så sammanfattningsvis lek med de tecknen du får, vad vill de berätta för just dig? Och sen är det bara att köra på, att vara ute på en andlig resa är riktigt coolt för du vet inte riktigt vad som väntar bakom nästa hörne. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Hallå där. Så kommer äntligen du och skriver om det här med tecken. När jag “letat” runt efter någon som är kunnig med det ☺.
  Det är så att Jag blev förtjust i en människa tidigare i år. Men det var förbjuden frukt så att säga. Åt båda håll. Men hur jag än försökt avsluta denna person i mitt huvud så dyker tecken upp som är klockrent påminner om personen. Sist nu hens namn var bland de första jag såg i en karta på en utlandsresa.
  Frustrerand när man inte vet orsaken då det aldrig blev eller kommer att bli något.
  Kram ❤
  Kram

  • Visst är det frustrerande, men försök sätt dig in i varför den här personen dyker upp hela tiden. Vad vill det säga? Är ni klara med varandra? Finns det outtalade grejer kvar? Hoppas att det löser sig för dig, du kan också be änglarna om hjälp att visa vad ditt nästa steg är. Ta hand om dig 💚Kram

Lämna en tanke