En helt vanlig dag…

0

Idag stod det utbildning på schemat, nämligen en med digitalakademin i Göteborg. Många spännande talare och en hel del tips att ta med till jobbet. I morse tvekade jag om jag skulle åka. Jag är förkyld om än att det går åt rätt håll men lillan kändes varm. Hon skulle till farmor egentligen efter dagis men hon fick åka dit lite tidigare. För att det inte skulle bli helt katastrof fikade jag med svärmor en stund innan Göteborg och utbildning som kallade. Tog några jobbsamtal i bilen och sen var det utbildning hela eftermiddagen. Träffade några härliga bloggerskor också som  Siranne Och Johanna

Efter en del korvstoppning blev det en korv på Statoil i Bollebygd då jag inte ätit speciellt mycket idag (var väl inte världens hälsosammaste men helt ok och svenskt kött). Strax ska jag hämta upp min dotter som tränar karate och sen blir det hem och ta igen sig, om vi inte ska hämta lillan hos farmor först, beror lite om hon hunnit somna. Sen blir det bachelor på tv, har sagt det förr, älskar det programmet! 

Imorgon ska jag nog ta tag i bloggen och kanske, kanske försöka mig på ett Youtube-klipp, Men det beror lite på hur lillan mår förstås och jag själv med. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke