Event på Kurragömma en magisk leksaksaffär rabattkod till er!

2

I fredags var jag på ett magiskt event på Kurragömma här i Borås, för underhållningen stod  Emil Gullham som precis gett ut en ny julsingel ”en stilla jul”. Vi hade världens mysigaste kväll med popcorn, godis och en massa shopping! Jag fick med mig två påsar hem, då jag passade på att handla julklappar till de två minsta barnen och några födelsedagspresenter till min lilla tjej som fyller tre nästa vecka! Vi gjorde också en görhäftig film ! 


Beställde också en bok till min lilla tjej som handlar om att man får vara precis som man är, det är en lärare som tagit fram konceptet ,jag verkligen älskar företagsamma kvinnor och män som försöker göra världen lite bättre, om än på ett ytligare sätt, vi behöver skönhet i världen så är det bara 💓 Guardian angel sweden gör just det, skapar skönhet💓


Det fanns också hur mycket leksaker som helst och det som jag gillar lite extra med Kurragömma är att de har mycket leksaker i naturliga material och för mig är det värt massor. För att inte förglömma alla deras fina inredningsprylar. Fick med mig en poster hem med svenska djur på. Tyvärr ligger den nerpackad då det blev en present men när den kommer upp får Ni se den. 

#kurragömmaborås
#kurragömmaborås
Bäst av allt är ändå rabattkoden som ni läsare får här! Den gäller endast i Kurragömmas webbshop och inte i deras fysiska butik här i Borås. Men jag kan lova er att har ni vägarna förbi Borås besök den magiska leksaksbutiken. 

Rabattkod: KURRAJUL den ger er 10 % rabatt på ett helt köp tom sista november! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke