Änglakurs i dag! 

0

Vilken bra dag det varit idag! Jag och min kollega har haft en fantastisk dag med ett gäng som var nyfikna på att lära sig mer om änglar. Som vanligt levererade änglarna, de älskar ju att vi använder oss av dem. De tycker om att hjälpa oss i det lilla men också i det stora. Våga be dem om hjälp, de vill ju så gärna hjälpa. Om du vill prova en övning och utöka din kontakt med änglarna har jag skrivit om det i detta inlägg Änglaövning. Oftast tycker jag att det är bra att man gör något fysiskt och inte bara läser hur man gör, utan att man faktiskt gör och provar själv. Ni kommer lära er massor både om er själva men också om änglarna. Hoppas att ni får en fortsatt mysig kväll! 💓

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke