Spikmattans återkomst

2

Jag måste vara sjukt sist på spikmatta 😜Hur många år sedan är det som det blev årets julklapp egentligen?

Fick tips för några veckor sedan av en kompis som tyckte jag skulle prova. Hade ju ingen lust att köpa en om det nu skulle göra för ont…. 

Som tur var kom jag på att min mamma hade en, kollade med henne och jo hon hade sin kvar. Den låg troligtvis långt in i en garderob. Jag fick hem den och nu är jag fast. 10-20 minuter ger jag mig själv varje dag och det är ju hur gött som helst. Så ni som gjort som min mamma och förpassat spikmattan till garderoben, ta fram mattan igen och ge er själva en stund med lite schysst avslappning. 

Passa gärna på att meditera medan ni ligger annars kan man ju alltid kolla tv, läsa bok surfa eller ngt annat kul. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke