Dagens tre bästa

0

Har du tänkt på det där med dagens tre bästa och hur man kan göra ngt mindre kul till ngt positivt! 

Mina tre bästa är sådana grejer

  • Började med att det var min springdag idag, det blev inte långt, det gick inte fort och det var definitivt inte snyggt, MEN det blev gjort. Och det kommer gynna mig längre fram. Min hälsa förbättras om inte annat och när det gick tungt uppför backen hörde jag mantrat ”korta steg, mata och lite puls dör du inte av”
  • Åkte på event på jobbet (detta är iofs dagens höjdpunkt utan att vara ngt negativt) träffade underbara medlemmar, snackade och fotade och skrev för tidningen jag skriver i, vår medlemstidning. Sen en härlig goodie bag som delades ut till våra medlemmar.
  • Sen hem och skulle boka liftkort till vinterns resa. Sista dagen med rabatt idag, så idag fick vi allt bestämma oss. Sidan strulade men korten blev beställda. 
  • Och sen blev det en fjärde grej nya kuddar och vinglas när jag ändå var på eventet.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke