Slipp din förkylning med freshnails™

0

Detta inlägg är i samarbete med freshnails™

Var på ett bloggevent för någon vecka sedan som Johanna på Enkla Knep anordnat. Vi fick lyssna till två fantastiska tjejer som gav inspiration men också handfasta tips.

Sofia gav oss tips på hur vi kunde bli bättre som skribenter och Mikaela som inspirerade oss till att känna efter vilka som är våra drömmar och hur man kan nå dem. Hon hade uppnått en av sina drömmar genom att springa 30 mil på 15 dagar i alperna. Snacka om att möta sig själv och hitta det där ingenting, fantastisk inspiration.Hon fick mig att förstå skillnaden på upplevelsebaserad respektive resultatbaserad träning, så nu vet ni vem som inspirerade mig till min utmaning som jag kör nu fram till jul med tre löppass per vecka 🙂

Vi fick också träffa ”doktor Michael” han jobbade inte på tv 4 men väl på Sahlgrenska och vi fick tipset att fylla på med d vitamin men också sprita händerna. Och nu kommer det fiffiga. När det blir kallt ute och snön kommer så är vi väl ganska många som stannar inomhus. Detta gör ju också att vi har fler människor inpå oss. Kanske minskar förskola och skola på utevistelserna för barnen när det blir snökaos och då är vi där i förkylningsträsket. Jag var själv där förra veckan eller rättare sagt min dotter. Barn ”ska” ju ha ett antal infektioner och det är ju naturligtvis jättejobbigt för dem, men än jobbigare blir det ju om vi som ska ta hand om de små blir sjuka. Så nu till det fiffiga, man tvättar händerna noga och sedan spritar man dem, men sen kan man också använda sig av freshnails™

Det är som en liten spets som man drar under nageln och vips har man dödat en hel hög med bakterier som kan ställa till det med en förkylning eller två. Har nu använt min freshnails™ under nästan 2 veckor och jag klarade mig från min dotters förkylning, så jag är så glad. Prova du också, freshnails™ hittar du på Apotea. fresh

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke