sjukstuga…

0

hej på er!
Vi har dock haft sjukstuga här hela helgen med lilltjejen som fick feber i fredags, så vi jobbar på att krya på oss, det gör vi genom pärla pärlplattor och spela lite supermario, därför har bloggen blivit lite eftersatt. Men jag hoppas att det vänt nu. För mig blir det en tidig kväll, då natten var stökig…. och eftersom jag har deadline på jobbet imorgon så har jag vobbat, dvs både jobbat och vabbat. oturligt nog har tekniken krånglat som bara den, men försöker se det positivt, man lär så länge man lever. Som tur var kom lilltjejens storasyster i eftermiddag och hjälpte till så jag kunde åka iväg på ett jobbmöte.

hoppas att ni får en fin kväll.thermometer-temperature-fever-flu

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke