Änglarnas Vägledning för dagen, jobb, allmänt och kärlek 💓

0

Tänkte göra en vägledning för er idag! 


Första kortet har med jobbet/sysselsättning att göra och detta kort vill visa oss att vi alltid har något att lära oss. Att göra som vi alltid gjort är inte utvecklande utan det kan göra oss ouppmärksamma och slentrianmässiga. Ta dagen idag som en lärodag och känn efter vad du verkligen lärt dig! 

Andra kortet har med allmänt att göra, änglarna vill visa att om du tar tag i saker och gör dem på ditt sätt med egot satt åt sidan utan du bara handlar utifrån ditt hjärta så kommer det bli succé! Tillåt dig att lyckas! Det kan vara en surdeg att ta tag i. Ta tag i den, gör’t bara! 

Tredje kortet handlar om relationer, du vet vilken, den första som kommer upp i din tanke det är det. Det kan varvet djur, barn, chef, partner, moster eller you name it. Ta tag i den relationen och titta på om tilliten finns. Vad behöver du för att känna tillit. Vad behöver den andra i relationen för att känna tillit. Fundera på det, öppna ditt hjärta och låt det flöda, först mot dig själv och sedan mot andra i din omgivning! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke