Ändra energinivå med Robbie Williams nya låt!

2

Den mannen kan underhålla men också sprida kärlek, hans senaste låt är fantastisk, lyssna på den sjung med och känn hur din vibration höjs. Lyssna på den på morgonen, lunchen kvällen eller när du har tid, känn hur den förändrar din energi nivå. Alla barn och ungdomar borde lyssna på den innan prov. Vi är alla en del av helheten, alla behövs och vi kan skapa en fantastisk värld tillsammans. Att lyssna på musik kan ändra sinnesstämningen otroligt mycket. Den kan förstärka känslor, lugna känslor eller bara låta oss vara i ett tillstånd. Älskar att lyssna på musik men kommer sällan ihåg vad låtarna heter eller vem som sjunger. Vet bara att de är bra eller mindre bra. Gör din egen lista på låtar som lyfter dig, som får dig att bli bättre som människor. När jag och min lilla tjej åkte från dagis idag spelade jag denna låt I Love My life med Robbie och min lilla tjej som är tre ville att jag skulle spela den igen och igen här hittar du den: Robbie Williams nya låt

Bjuder på en bild fr Falsterbo i somras. 


Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke