Ett fredagskort till er fina läsare

0

Drog ett kvällskort åt er

Dags för er att ha skoj och se saker från ett annat perspektiv, om en kommentar kommer som en pil, ta inte emot den, visa compassion och vänd din egen tanke. Prova gärna att göra ngt nytt i hur du ser på saker och ting, handlar mer om att bryta mönster och våga prova. Reagera inte alltid som du brukar, du gör din motpart en tjänst genom att ändra energinivå. Njut av livet men tillåt dig att se även din skugga, ställ dig frågan, vad går jag igång på hos andra, vad triggar mig? Vad väcker det inom mig? Prova att reagera annorlunda nästa gång det händer att du går igång eller blir triggad, prova! 💚💓💚 ha en mysig fredag! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke