Vill du ha änglabesök gör så här!

3

Du kanske har hört talas om ett kedjebrev  där änglarna kommer på besök under 5 dagar. Inte behöver du få ett brev eller skicka brevet vidare, bjud in dem själv. Bestäm ett datum där du bjuder in dem, införskaffa ett vitt ljus och en vit blomma, antingen krukväxt eller en snittblomma (kanske svårt att hitta i naturen just nu) och ett äpple. Skriv ner tre önskningar på ett kort/brev som du lägger i ett kuvert brevid ljuset och blomman, ovanpå lägger du sedan ett äpple. Sen bjuder du in dem.

Exempelvis. På söndag kväll är ni änglar välkomna hem till mig, jag bjuder in er till mitt hem för det högsta bästa för alla involverade. Tänd det vita stearinljuset, gå sedan och fysiskt öppna dörren. Välkomna änglarna till ditt hem! Ta sedan en stund varje dag under fem dagar att meditera några minuter eller bara ta några djupa andetag tillsammans med änglarna, tänd det vita ljuset under tiden. När fem dagar har gått så tänder du det vita ljuset tackar änglarna för deras besök och sen öppnar du dörren så de får gå till någon annan som behöver änglabesök. När du är klar med denna ritual ta då blomman (om det är en snittblomma och äpplet och gå ut i naturen och tacka moder jord) ge hennes gåvor tillbaka. Är det en krukväxt vårda den lite extra. Lycka till och jag lovar att det funkar! Gjorde detta för några år sedan, hittade mitt kort för ngr månader sedan och alla tre önskningarna hade slagit in. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

  1. Hej
    Jag tror att jag ska testa ditt råd att bjuda in änglarna. Behöver verkligen uppfyllelse av önskningar för det är saker som jag önskar just nu.

    Ha en bra kväll.

  2. Pingback: Änglakurs i dag! 

Lämna en tanke