Att “spå” sig själv 7 tips för att hamna rätt

2

Att spå sig själv eller fråga änglarna om råd i en viss fråga eller inom ett visst ämnesområde kan vara svårt. Ofta kopplas vårt ego in och vi kanske tolkar in för mycket i det hela. Ett tips är att fråga utifrån att man är någon annan, förslagsvis så använder man sitt mellannamn och om man inte har det kan man ta ett smeknamn, på det sätt distanserar man sig och egot kopplas bort. Innan du börjar med ditt kortläggande rensa dig själv, detta behöver inte vara så himla komplicerat, sätt intentionen, be änglarna om hjälp. Jag brukar be ärkeängeln Michael till hjälp och sen är det bara att köra. Man kan också träna genom att lägga ett kort per dag, och lägga för hur dagen ska bli och sen skriva ner några stödord så man kommer ihåg och sen ha en liten kort reflektion på kvällen om budskapet man fått på morgonen “stämmer” in på dagen. Tänk också på att när du drar ett kort att du skriver ner det första som kommer till dig, du behöver nödvändigtvis inte kolla i boken det första du gör utan försök att gå på första känslan. Så här kommer tipsen i kortform.

 

1. Be änglarna om beskydd, och hjälp att rensa dig.

2. Sätt intentionen, att läsningen ska vara för det högsta bästa för alla involverade.

3. Ställ frågan, distansera dig själv genom att ställa frågan med ditt mellannamn eller ev smeknamn

4. Skriv ner svaret du får, gå på första känslan.

5. Lita på dig själv, kolla inte alltid i boken till leken det första du gör utan lita på din intuition

6. Träna, Träna, Träna

7. Tacka för budskapen du får, du behöver inte alltid nödvändigtvis förstå dem på en gång, skriv ner dem i en bok     och kika i den med jämna mellanrum.

Lycka till!

exempel på änglakort

exempel på änglakort

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke